Over ons

Dierenarts Kimberly De Vlieger

Sinds kinds af aan ben ik verknocht aan dieren, dus mijn beroepskeuze stond al vroeg vast.

Na zes jaar te hebben gestudeerd aan de faculteit UGent in Merelbeke heb ik mijn droom in vervulling zien gaan. Ik startte als jonge dierenarts in een grote groepspraktijk in Gent, waar ik reeds enkele jaren als student ook al ervaring opdeed. Desondanks de fijne collega’s & klanten, kriebelde het toch om een eigen praktijk te starten.

In Januari 2017 werd de praktijk geopend in Nieuwenhove, Waregem, klaar om de beste zorgen toe te dienen aan jouw dier.

Ik heb bijzondere interesse in interne geneeskunde, dermatologie, chirurgie en kattengeneeskunde en school mij hiervoor regelmatig bij.

Ik ben getrouwd met Dieter -de man achter de schermen- en trotse mama van Zoƫ en Noah. Samen hebben wij twee poezen, Lizzy en Minnie.

Goede zorgen voor uw dier

Omwille van de grote voorliefde voor dieren, wordt hier ons best gedaan om uw dier te omringen met de juiste zorgen. Door middel van moderne apparatuur kunnen we tot een zo goed mogelijke diagnose komen, met als gevolg een gerichte behandeling. Om tot een goede kennis te komen, schoolt Kimberly zich jaarlijks bij en investeert ze in cursussen & congressen.

Onze visie

Wij vinden begrip voor mens en dier zeer belangrijk. Alsook klaar en duidelijke taal, waarbij we samen de beste oplossing zoeken voor jouw dier.

Maak een afspraak

 

DIERENARTS DE VLIEGER
Nieuwenhovestraat 72
8790 Waregem

056 / 61 52 17
dierenarts.devlieger@gmail.com

BE 0837 918 167
OPENINGSUREN

Consultaties graag na afspraak.

Voeding en/of verzorgingsproducten kunnen afgehaald worden van maandag tot en met vrijdag van 17u tot 19u.

BIJ SPOED:      056 / 61 52 17